Om oss

Välkommen till vår hemsida!

Hej och tack för att du tar dig tid att se vad vi har att erbjuda. Nedan följer lite fakta om pensionaten och våra tjänster .

ÖPPETTIDER

Receptionen är bemannad mellan

9.00 – 10.00 och 18.00 – 19.00

VÄLKOMNA!

Hundpensionatet

Sussies Hundpensionat öppnades årsskiftet 2008/2009 med tolv platser för gästande hundar (endast hundar från samma hushåll placeras i samma ‘rum’). Både ’rum’ och hundgårdar är anpassade efter senaste djurskyddslag, med rymliga, ljusa utrymme och med ut/ingång till en egen, väl tilltagen, takförsedd hundgård med stadiga liggbord varifrån din hund kan övervaka vad som sker i närheten. Alla gäster erbjuds två till tre promenader dagligen i lantlig och avkopplande miljö och de hundgäster som kan ‘sköta sig’ (vilket diskuteras och avgörs tillsammans med ägaren) rastas och aktiveras okopplad i vår väl tilltagna och inhägnade hage.
För att i möjligaste mån undvika ömsesidiga överraskningar vill vi att ni som är det minsta osäkra på era hundars reaktioner låter ’skola in’ er hund på pensionatet minst ett dygn (då ägaren ska finnas tillgänglig).

Boka inskolningstiden i god tid före beräknad pensionatsvistelse!Alice och Mimmi

Kattpensionatet
Sussies Kattpensionat startades 2011 med plats för åtta gästande katter (endast katter från samma hushåll placeras i samma ‘rum’).

Både ’rum’ och rastgårdar är anpassade efter djurskyddslagen, med rymliga, ljusa utrymme och med ut/ingång till en egen, väl tilltagen, delvis takförsedd rastgård med liggbord, klätterställningar och möjlighet till övriga, kattvänliga aktiviteter. 2014 öppnades våra fyra ’sommarvistelser’ för kattgäster som gillar att vara utomhus’ dygnet runt. Juni – augusti kan vi därmed ta emot 12 kattgäster.SPA-verksamheten
Vi erbjuder bad, övrig pälsvård och kloklippning (tillsvidare ingen klippning eller trimning) i vår fräscha SPA-avdelning. Mer information finns under fliken ’SPA-verksamhet’.

Pensionaten bemannas med personal som, förutom mångårig erfarenhet och stor kompetens, visar stort engagemang i varje enskild gäst med målet att uppnå största möjliga trivsel.

Hund- och kattpensionatet är granskat och godkänt av Länsstyrelsen i Blekinge.